Info Over Nieuws Foto over Nieuwsbericht


Titel: Belgisch kampioenschap 2011 Beveren- Waas

Nieuws:  Dit jaar vond het Belgisch Kampioenschap terug plaats te Beveren-Waas. Met als nieuwigheid de Full-Contact discipline.
Zoals andere jaren heeft Tiger deelgenomen met enkele van zijn leden.
In de discipline Light-contact heeft Deguezelle Leen een goede partij gevochten, maar moest toch de duimen leggen. In Light-contact -84 kg was Vansteenkiste Kristof onmiddellijk finalist door loting. Feit is dat er enkel 3 deelnemers waren in deze gewichtsklasse. Wat eigenlijk geen verschil ging uitmaken op het resultaat want hij liet de halve-finalist geen kans om zich te tonen. Goud en Belgisch kampioen als resultaat.

Discipline Full-Contact:
Pauwels Kristof: de nederlaag is niet aan kristof te wijten, maar eerder aan de arts die hem niet wilde behandelen voor zijn snel bloedende neus. Had dit gebeurt, dan had kristof een ander resultaat gedaan. Zijn tegenstander van de eerste kamp was niet minder dan een ervaren rot in het Semi-contact circuit namelijk Baert Kurt (3e op de Wereldranglijst). Een fysische verschijning om u tegen te zeggen, Arnold Schwarzenegger in zijn glorie dagen. Wat menig tegenstanders zou ontmoedigen. Kristof had zijn wedstrijd kunnen winnen , mocht de referee zijn tegenstander hadden geteld. Kristof had hem een fenomenale high-kick aan het hoofd toegebracht waardoor zijn tegenstander rechtop aan het slapen werdt gebracht.

Pauwels Kristof: Brons

Vanderheyden Dempsey: zijn eerste wedstrijd was een halve-finale wedstrijd. Dempsey had in de eerste ronde wel moeite om in het gevecht te komen. In de tweede ronde heeft hij zijn tegenstanders KO gebracht.

Voor de finale was het hetzelfde spelletje zoals bij Vansteenkiste Kristof, via loting kwam Villani Michael al in de finale. De finale ging door met een teamgenoot, nl: Vanderheyden Dempsey.
Na onderhandeling met coach Villani Paolo is er beslist geweest om voordeel te geven aan de jongeling van de groep. Maar ze hebben toch hun kamp gedaan waar ze mooie technieken toonden. In Tiger is men niet egoïstisch ingesteld.

Vanderheyden Dempsey: Goud, Belgisch Kampioen Full-Contact
Villani Michael: Zilver
 Nieuws 

Nieuwsfoto
GROOT VERLOF


Nieuwsfoto
Gala à Brebières France


Nieuwsfoto
Gala à Ixelles


Nieuwsfoto
Gala à Namur


Bekijk hier het Archief
Copyright © Tiger Boxing Club Belgium, Design By James