Info Over Nieuws Foto over Nieuwsbericht


Titel: 15/03/2008 Harelbeke: Night of the New Gladiators 7

Nieuws:  Onze traditionele meeting die een zijn 7 editie toe is.
Thomas Vandendriessche: Deze keer was zijn kamper aanwezig. En heeft natuurlijk niet de gemakkelijkste genomen, namelijk de winnaar van Wesley in Moeskroen en Jean-Pascal Bolle in Harelbeke in November ll. Thomas verliest zijn kamp, maar zijn tegenstander heeft in zijn laatste krachten moeten putten om zo de overwinning te kunnen behalen. Een goeie start voor de toekomst.
Jonathan Duforeau: Geen probleem tegen de Franse Delmotte Christopher. Overwinning op punten.
VanBrabant Bjorn: deze avond niet in zijn sas. Verliest tegen Taquet Karim (Buzzetta)
Michael Villani: Nam het voor de tweede maal op tegen de Franse Gaetan LeRolland op in een nu 5x2 durende kamp. Behaalt zonder discussie de overwinning.
Vansteenkiste Tom : Die deze avond zijn laatste kamp vocht omdat hij zich heeft ingezet bij de Belgische Para-Commando. En voor zijn laatste kamp wilde hij in schoonheid afscheid nemen. Wat hij gedaan heeft tegen Emeriq Dewaele.
Lapauw Cedric: Met zijn Weredlkampioenschap in zicht van 12 April in Moeskroen was dit een kamp als voorbereiding. Men heeft een kamper van Lyon laten afzakken, die aan onze verwachtingen niet heeft voldaan. In de eerste ronde gaat die al tegen het canvas op een klein rechte stoot. En in de tweede ronde gaat die terug neer na een spinning back kick aan het hoofd.
De derde ronde is meer een marathon dan een bokswedstrijd waardoor de Ref. Sicurella, het circus liever gestopt heeft.


 Nieuws 

Nieuwsfoto
GROOT VERLOF


Nieuwsfoto
Gala à Brebières France


Nieuwsfoto
Gala à Ixelles


Nieuwsfoto
Gala à Namur


Bekijk hier het Archief
Copyright © Tiger Boxing Club Belgium, Design By James