Info Over Nieuws Foto over Nieuwsbericht


Titel: Wereld kampioenschap te Moeskroen

Nieuws:  12 april 2008, rampzalige datum voor Tiger Boxing Club Group Belgium!
Terwijl hij de 7 eerste ronden zonder echt probleem leidt, en zijn Frans opponent verschillende keer nabij de KO brengt, krijgt Cédric Lapauw te maken met een vermoeidheidsklopje in de 8e ronde van dit Wereldkampioenschap WAKO PRO die voor de 1 ste keer georganiseerd is in de regio.
Terwijl hij snel door zijn vermoeidheidsfase tracht te geraken, plaatst de Franse Olivier Bannocay technieken die hem toelaten om op punten terug te komen.
Bij de definitieve uitslag, is het van een klein punt, dat Cédric zich moet buigen.
De organisatie die op poten gezet is door Tiger Boxing Club Group Belgium in samenwerking met de sportdienst van de stad Moeskroen, en die financieel door de Franse gemeenschap van België werd gesteund met als President Rudy Demotte, alsook door verschillende instanties van het Moeskroense gebied ,waaronder IEG, was een totaal succes op organisatorisch gebied.
Meer dan zijn 900 personen zijn getuige geweest van de gebeurtenis, en de volledige avond is op het televisienet No Tele gebracht.
Een bijna twee uur durende uitzending, zonder de publicitaire spots te tellen die de week voor en na de gebeurtenis plaats hadden, en twee speciale afleveringen rond Cédric en Paolo op training.
Dit is sinds het Wereldkampioenschap IKL ,in de jaren 1990 in de Palais du Midi van Brussel, door Paolo Villani en ABC Belgium georganiseerd en op Canal plus uitgezonden, niet meer gebeurd.


 Nieuws 

Nieuwsfoto
GROOT VERLOF


Nieuwsfoto
Gala à Brebières France


Nieuwsfoto
Gala à Ixelles


Nieuwsfoto
Gala à Namur


Bekijk hier het Archief
Copyright © Tiger Boxing Club Belgium, Design By James