Info Over Nieuws Foto over Nieuwsbericht


Titel: Interland Mervilles Frankrijk

Nieuws:  17 mei Merville (Nord pas - de - Calais Frankrijk), zijn een Belgisch team vertrokken, dat van onze trainer Paolo wordt vergezeld, een Frans team te gaan ontmoeten. In het team van 7 kampers, waarvan 4 vechters van Tiger club waaronder Dufforeau Jonathan, Jean Marie Claeys, Galle Wesley en Michael Villani. Voor Jean Marie was er geen gevecht, want zijn tegenpartij heeft net voor onze komst forfaits verklaard. Claeys die zijn eerste gevecht moest doen, was sterk teleurgesteld, en men begrijpt het.
Galle Wesley verloor zijn partij. Hij werd overdonderd door zijn opponent. Volgende keer beter!
Jonathan Duforeau, van Tiger van Moeskroen, had tegenover hem een kamper met een goede reputatie, als men de geruchten gelooft die over hem zouden lopen. Duforeau heeft deze geruchten gestopt door het Franse kamp te verplichten om de handdoek in de 5de ronde te werpen.
Michael deed een revanchematch met de Fransman die hij in November in Harelbeke had ontmoet. Het gevecht werd verloren verklaard met een ½ punt, maar iedereen wist, dat Villani opnieuw had gewonnen! De Franse kamper zelf begreep deze vreemde beslissing niet, en vroeg zelf nog eens een rematch te doen!


 Nieuws 

Nieuwsfoto
GROOT VERLOF


Nieuwsfoto
Gala à Brebières France


Nieuwsfoto
Gala à Ixelles


Nieuwsfoto
Gala à Namur


Bekijk hier het Archief
Copyright © Tiger Boxing Club Belgium, Design By James