Info Over Nieuws Foto over Nieuwsbericht


Titel: Zware week voor enkele leden van Tiger

Nieuws:  Harde week die zich aankondigt!
Zaterdag 21 november 09, Michael Villani, Dufforeau Alexandre en Jonathan, Oustlandt Thomas en Bjorn Van Brabant, allen leden van Tiger Boxing Club Group Belgium, alsmede Raphaël Gerodez van Team Sabaki van Saint- Ghislain, boksen in Polen. Zij vertrekken allemaal met de bus vrijdag ochtend, om 's avonds in Szczecinek aan te komen en de nacht na gala weer te vertrekken om zondag avond in België aan te komen.
De maandag nacht vertrekken Villani Michael, de broers Duforeau, David Buzzetta (Bernissart), Danny Covyn (Namen) en Bernard Mathieu (Visé) naar Italië voor de Wereldkampioenschappen WAKO van 23 november tot 29 november in Lignano Sabbiadoro (dichtbij Venetië). Zij zullen vergezeld zijn van Piero Sicurella, Paolo Villani en Claudio Petti.
Nadien absolute rust, want het jaar 2010, kondigt zich reeds geladen met 09 januari gala te Wattrelos, en vervolgens een ander op 23 januari in Lourdes, en vervolgens in februari in Bordeaux en Charleville Mézières, vervolgens in maart te Harelbeke en Quaregnon, in april in Mouscron en in mei te Bernissart en Namen en in juni in Roubaix. Aan dat voegen de data’s toe van de Belgische organisaties die zich aankondigen.
Ouf, leve de vakantie in juli en augustus!


 Nieuws 

Nieuwsfoto
GROOT VERLOF


Nieuwsfoto
Gala à Brebières France


Nieuwsfoto
Gala à Ixelles


Nieuwsfoto
Gala à Namur


Bekijk hier het Archief
Copyright © Tiger Boxing Club Belgium, Design By James